Vi stänger dörren till den värld som inte finns

Gåt nyt åååj, tycker om er .. love

till er där ute (inte jag) .. take care

Grattis till er - tack för alla bidragen!

Grattis till Felicia som är en reflexskärm (silver + vit 40cm) rikare!
Jag har kontaktat dig
-
Grattis till nummer 2 - Johanna Sarkar [till bloggen]         Grattis till nummer 3 Erica [till bloggen]

En cykeltur på 8 mil utan mat eller vatten


foto: jag
modell: julia isacson
en av mina bästa porträttbilder
ursäkta mina stycken, men det gick inte göra på annat sätt ")
-
Denna bild tog vi i en fors ca 4 mil från där jag bor. Helt förälskad i bilden.
Faktum är att vi faktiskt cyklade dit. Om det var jobbigt? Nej faktiskt inte ;)

Jag ljuger förstås.. Vi packade badkläder och tog med oss en drickyoghurt var och började cykla vid 12 på dagen efter en macka var i magen. Och inte tog vi med oss något annat. Nej, nej vi skulle ju hinna tillbaka till middag (16.00) hade vi tänkt. Vi visste inte hur långt det var. På vägen stannade vi vid en äng och en bro och fotade. Vi var även tvungna att fråga en gubbe mitt i skogen vilket håll vi skulle ta i korsningen.
-
När vi hade ca 100 m kvar till forsen/fallet var vi 99 av 100 på att vända. Men vi fortsatte att cykla och sen såg vi skylten! Äntligen. Vi gick ner efter stigen och gud så skönt det var att vara framme, det var så himla fint där! (Att inte tala om den döda renen som låg på stigen..)
-
Vi "badade" en stund eller rättare sagt satt "under" fallen med vatten som föll ned från alla klippor. Sen fotade vi ett tag och bara tog det lugnt. Klockan blev halv fem och vi började bli hungriga så vi bestämde oss för att vända hemåt.
-
Vi cyklade och cyklade, fick ont i rumporna av de hemska sadlarna och gnällde för att vi var så hungriga. Solen gick ner och det blev kallt. Vi hade inga långärmade tröjor med oss heller..
-
23.00 var vi hemma igen! Jag har aldrig varit så hungrig och less på något i hela mitt liv. men ett minne för livet fick vi oss och även en läxa på att ta med sig något att äta eller dricka när man ska iväg någonstans.
-
"på vägen dit brände vi oss i solen - på vägen hem förfrös vi oss..nästan"

Jag pratar om vart vi ska vara i natt, men menar hela livet

Fototävling - avslutad bidrag 1, 2, 3 kommer upp snarast



>> GILLA tvspelsweb HÄR <<
AVSLUTAD

The best part of me was always you



På något vis dök det upp lite sommarbilder. Mysigt men har somsagt inte så mycket att bjuda på.. förutom att jag förbereder en fototävling som kommer upp imorgon, så mycket att tänka på för övrigt

Running up that hill



(arkiv)

För att beskriva dagen kort - inte min dag

Ska packa grejerna, fixa iordning klänning och sådant till imorgon sedan ska jag iväg på träning och ha kuul med brudarna! Hoppas eran måndag varit bättre än min. Alla har sina dåliga dagar, det är så va?

Fjärde advent - tänk vad tiden går





Idag är det fjärde advent. Det är söndag och det är bara två skoldagar kvar innan jullov - skönt

Jag har suttit och skissat julkort, målat lite, fikat, och vi har pyntat granen. Imorgon ska vi se "the boy in the striped pyjamas" i skolan. Sen har vi dans och så ska vi städa lite. På tisdag är det innebandyturnering och efter det är julfesten. Det blir bananas!

Dagens inspiration


pict; madelene stenlund

En brutta som kommer från samma ställe som där jag bor - Malå

Läser hennes blogg varenda dag. Inspireras hela tiden. Hon är helt amazing!
Tycker att ni borde kika in på hennes blogg. [Link]

(ber om ursäkt för kalenderns uppdatering, men den har krånglat och jag har inte haft tid att fixa den. ny lucka kommer imorgon)

Simone sv/färg

The third



foto: jag modell: simone

Tänk, det är tredje advent! Det är bara 12 dagar kvar till julafton. Jag som inte ens vet vad jag önskar mig.. Eller pengar och en utlandsresa. Jag vill vara liten igen, då var julafton det bästa som fanns. Nu är det ju inte roligt längre..
Eller trevligt är det ju :)

I'm alive



Detta är vad jag sysslar med just nu!

Jag skulle egentligen kunna börja med "hej min övergivna blogg" och fortsätta med en förklaring över varför jag inte skrivit på några dar. Jag har i alla fall haft saker att göra, levt och helt enkelt inte haft tid. (Plus så kommer inga nya luckor under helgdagar. dvs lördag/söndag)

Förövrigt har jag inte så mycket att säga. Fast jag kan ju berätta vad jag gjort under dessa dagar. I fredags fotade jag Simone, Mikaela och deras lillasyster. Vid 18.00 åkte jag in till Malå och såg luciacupen. Igår var jag i Umeå en sväng och julhandlade. När jag kom hem var jag med Julia och vi bara hängde. Sen sov jag över hos henne och nu sitter jag här. Skriver om helt ointressanta saker och gör ingenting.

Eller jo, jag redigerar bilder. När jag är klar med det.... då ni!

Stuck between our shadows



foto: jag modell: mikaela

Nu blir det pizza för min del! Sedan dusch, in till malå för att hämta min efterlängtade dator och sedan ska jag på julkonserten med Sandra som jag inte umgåtts med på ett bra tag. Toppen!

Photoshop tips i julkalendern idag förresten!

Jag är vilse, vilse i mig själv




foto: jag

Halfway



Dusch och ansiktsmask. Nu väntar nybäddad säng och denna film. Såg den hos mamma då jag var där sist,
den är riktigt bra tycker jag. Och Jennifer Lopez, är hon vackraste kvinnan i världen eller vad är det frågan om?

Oh Lord..

Feber & julmys



Jag ligger i soffan och tittar på årets julkalender. Åkte hem från skolan för jag har haft ont i magen sen i morse. Har feber nu också. Jag hoppas att jag inte har de imorgon, Linnéa skulle nämligen följa mig till mamma i Arjeplog. Vi ska på julbord på hotellet mamma jobbar på då också. Blir riktigt mysigt tror jag :)

Har ni julpyntat än förresten?

Så jävla fin musikvideo, åh!



Jag var besatt av denna kille förut. Nu tycker jag inte alls om hans musik.

Men denna är hur fin som helst! Jag tycker ni ska titta på den. Början på 00:11
Började gråta första gången, otrolig

Tänk, det är December

Känns som bara någon månad sedan det var nyår. Och om bara en månad är det 2011. Tiden har gått otroligt fort och jag har lärt mig otroligt mycket under det här året!

sak samma. Snön ligger på backen, det är kallt och det är December som sagt. Känns ganska mysigt att tänka på att det bara är 23 dagar kvar till Jul. Eller vad tycker ni? :)
RSS 2.0