+ Beauty boxes

En av mina glossybox från i somras
 
Sedan jag prenumererade på glossybox har jag fortsatt få mail om underbara boxar hos dem. Bland annat novemberboxen [länk] som är designad av dagmar från 108,- och "The golden box"  (släpps till försäljning 25 november) för 249,- som är den årliga julboxen hos Glossybox. Funderar på att beställa hem den, den kommer då utöver om man redan prenumererar på glossybox. Man får då alltså två boxar i december. Blir som en fin juklapp till sig själv men ovetandes om innehållet hihi.. 
 
För er som inte vet vad glossybox är så är det en prenumeration på en box i månaden (beroende på hur länge man prenumererar) med skönhetsprodukter från olika kända märken. Produkterna är i allt från tester till full storlek. Ibland kan det även slinka ner rabattkuponger och dyligt också. På glossybox hemsida fyller du i en enkät om hudton, hudtyp, hårtyp osv för att produkterna du får ska passa just dig.
 
Jag rekommenderar varmt glossybox själv. Har faktiskt aldrig blivit missnöjd över en box och jag saknar verkligen att få denna överraskning en gång i månaden..
 
Gå till glossybox hemsida här [länk]

+ For members

Superfina klänningar under hundralappen hos members.com. Ah så fina, perfekt tll nyår som närmar sig.
Är du inte medlem hos members kan du bli det här [länk]. Yes, it's free

+ Stop wishing, start doing

Jacket here, Angel shaker here, Sport bras here, Celsius here, Nike pro shorts here, Gloves here, Nike epic run shorts here
 
Sitter småskakig efter ett hårt mag- och ryggpass och kikar på snygga träningskläder. Beställde ett par Nike free runs ikväll som jag hoppas landar hos mig i veckan. Har bara mina easytone just nu så det blir gött. Can't wait!!
 

+ Guess what?

 
Guess what? Jag har tagit körkooort.. Så jäkla nice, äntligen. Känns nästan overkligt, wiii..

+ Winter offer

 
Tänkte tipsa er om ett sjukt bra erbjudande från VeckoRevyn! Just nu får man 3 nr av deras tidning, en snygg kuvertväska och två nagellack från bästa O.P.I för bara 99 SEK + porto. Allt är av värdet 785 kr. Kap!!
 
Klicka [här] för att komma till erbjudandet

+ Obsessed

 
Beauty products from Fleur de Santé, Pics from H&M and tumblr

Har under senaste tiden verkligen haft en besatthet av inredning och skönhetsprodukter. Kan inte sluta klicka runt på tumblr bland alla inspirationsbilder som cirkulerar runt. Har även kikat bland h&m's inredning och deras inspirationsbilder är inte heller så illa. Vill ha en stor, fin lägenhet nu som jag bara kan springa runt och inreda i, istället för att sitta inklämd med Viktor i vår lilla etta. Det är mysigt det också, men jag hade nog inte tackat nej till något större.

 

Har fått upp ögonen med det här att inreda med fina skönhetsprodukter man har i hemmet. En fin parfym eller tvålar i läckra förpackningar i kombination med ljusstakar och en bukett rosor på ett fat, hur snyggt? En snygg utsida på en produkt gör sig ju betydligt bättre än en som är trist och ful, trots att det är insidan som räknas. Ja, ni förstår nog vad jag menar, hehe.  

 

Nu råkar jag inte vara den som är i största behov av ny parfym, men en bra dagkräm och en body lotion skulle nog göra gott för min hy när mina tidigare har gått ut eller tagit slut. Dessa fyra produkter kommer från Fleur de Santé. Har aldrig testat några utav deras produkter men jag funderar på att göra det. De har himla mycket som lockar i deras webbshop till bra priser. Sedan har de ju så fina förpackningar också, hihi..

Har ni testat någon produkt ifrån något utav deras sortiment som ni rekommenderar? Let me know!

 
 

+ Black

 
Jacket here, shoes here, make up brushes here, glitter top here, black top here
 
Några utav mina favoriter hos Nelly.com just nu!
 
RSS 2.0