+ Beauty boxes

En av mina glossybox från i somras
 
Sedan jag prenumererade på glossybox har jag fortsatt få mail om underbara boxar hos dem. Bland annat novemberboxen [länk] som är designad av dagmar från 108,- och "The golden box"  (släpps till försäljning 25 november) för 249,- som är den årliga julboxen hos Glossybox. Funderar på att beställa hem den, den kommer då utöver om man redan prenumererar på glossybox. Man får då alltså två boxar i december. Blir som en fin juklapp till sig själv men ovetandes om innehållet hihi.. 
 
För er som inte vet vad glossybox är så är det en prenumeration på en box i månaden (beroende på hur länge man prenumererar) med skönhetsprodukter från olika kända märken. Produkterna är i allt från tester till full storlek. Ibland kan det även slinka ner rabattkuponger och dyligt också. På glossybox hemsida fyller du i en enkät om hudton, hudtyp, hårtyp osv för att produkterna du får ska passa just dig.
 
Jag rekommenderar varmt glossybox själv. Har faktiskt aldrig blivit missnöjd över en box och jag saknar verkligen att få denna överraskning en gång i månaden..
 
Gå till glossybox hemsida här [länk]
Rebecca&Mathias

Vad skoj! :) Ha en fortsatt fin Torsdag! :)

Svar: Ja verkligen! Kram
Jennifer Grundström

2013-11-21 x 17:44:27
Blog http://twoplusone.se
maja alshorn (eey)

Så kul, lika spännande varje gång!

2013-11-22 x 21:03:09
Blog http://eey.blogg.se
evelina

Åh är himlans sugen på att beställa hem de :)

2013-12-04 x 20:13:08
Blog http://evelinabohman.blogg.se
Anonym

Underbar blogg du hade! Följer dig nu på bloglovin :) kram!

2014-01-12 x 21:36:30» Name
Remember

» E-mail

» Blog

» Comment