+ It's time to drink champagne

 
 

+ Merry christmas

Åt julbord igår hos Viktors familj, supermysigt, och efter det åkte vi iväg till mamma där vi firar jul i år. Uppesittarkvällen spenderades framför bingolotto med massa gott fika som mamma fixat och idag har vi myst med sällskapsspel. Nu väntar julmiddag och julklappsöppning.

God jul på er alla! Puss

+ Nly shoes - 60%

 
Idag och imorgon har Members grym rabatt på vardags- & festskor från Nelly. Här är två av mina favoriter, så snygga!
Klicka här för att komma till Members.com [länk]

+ Julklappstips för henne

1 Här, 2 Här, 3 Här, 4 Här, 5 Här, 6 Här, 7 Här, 8 Här, 9 Här, 10 Här, 11 Här
 
Presenttips i juletid som kan passa bra till exempelvis mamma, mormor, farmor, flickvän, syster eller kanske kompisen. Har själv lite panik nu när det är mindre än två veckor till julafton, har fortfarande en del klappar kvar. Men här är lite tips till er, allting från nelly.com. Hade tänkt göra ett inlägg seanare för honom också om det kan vara av intresse?
 
Passa på att göra beställningar nu så att det hinner komma innan jul! Puss

+ Perfect new years eve dresses

Har fått frågan om jag kunde tipsa om fina nyårsklänningar och det passar bra när jag själv är osäker på vad jag ska bära då. Jag tror faktiskt att förra året var första året jag köpte nyårs- eller julklänning på annat ställe än Nelly.com sedan jag gick i sjunde klass. Kan inte förneka att de fortfarande levererar flest och snyggast partyklänningar. Det finns å mycket att välja bland!! Samtidigt är det så nice att man kan köpa ett par fina klackar och smycken från samma ställe.

Har samlat en massa utav mina favoriter och jag hoppas detta kan ge er lite inspiration! Ps. Någon som kan gissa min favoritfärg hehe..


Klänning 1, Klänning 2, Klänning 3

 
Klänning 1Klänning 2Klänning 3
 


Klänning 1, Klänning 2, Klänning 3

 
 
Är det någonting annat ni vill att jag tipsar om och sådär? Kom gärna med förslag! Puss

+ Estradeur top 99 SEK

Idag och imorgon kan ni köpa dessa fina linnen för 99 kr styck hos members. Beställde det vita igår, längtar tills det kommer wihi!!
Bli medlem hos members (här) för att se vad de har för erbjudanden som passar dig!
 
Jag kom precis från frisören nyklippt och med fräscht hår. Nu ska jag duscha och se tv med Viktor. Kika gärna in ikväll igen då det kommer en nyårsguide för oss som inte hittat klänning än. Hörs sen!
RSS 2.0