+ On the way to my home

 
 

+ Golden rings

Inspiration by Kenza
 
Hur snyggt är det inte att pryda fingrarna med smala guldringar lite här och var? Äger några stycken sedan tidigare men de har varit lite för stora så jag har tappat endel och har nog bara tre kvar. Här om dagen beställde jag dock de övre, ett 15-pack i olika storlekar från H&M för bara 49 kronor, wei!
 

+ Perfect knit

 
 

+ OMG-Lamps

 

+ Wishes

Boots from Johnny Bulls, Bracelets from Marc Jacobs, Sneakers from Nike & Decor from H&M Home

Lite cravings jag har just nu, ganska perfekt inför min födelsedag om mindre än två veckor, wihii.. Önskar även att ett mail kunde trilla in i inkorgen och säga att en ledig tvåa finns till oss i denna stad. Men istället får jag veta att det dröjer minst tre veckor till innan vår lägenhet är renoverad färdigt. Inte så jäkla nice

+ Interior

 
Nu under tiden vår lägenhet renoveras och vi bor i stuga har jag längtat så jäkla mycket tillbaka och blivit helt tokig när det gäller inredning. Har köpt en massa nya saker. Bland annat denna tjusiga lampa och ljuskrona. Längtar tills de är på plats!
 

+ On my mind - A/W Jackets

 

Höst- och vinterjackor kan vara bland de svåraste valen i livet. Framförallt vinterjackor. Det finns så jäkla många att välja bland medan knappt hälften av dem är snygga och varma på samma gång och hälften av de som finns kvar då är till rimligt pris. Det är klurigt det där. Ja, en vinterjacka som håller värmen trots 30 minugrader måste jag åtminstone hitta. Sedan har jag min fina pälsjacka jag beställde hem i våras som jag längtat ett halvår efter att få använda. Vad ska ni köra på i höst/vinter?

+ Pink lemonade

 
Ikväll testade jag den ominstagrammade (hehe) Snapple med smaken pink lemonade. Om den var god? Tackar som frågar. Jaa såklart den var, den är ju rosa. Köpte den på hemmakväll för er som vill testa. Finns även på större Ica och Coop affärer. 
RSS 2.0